Rukouspiirit

Seurakuntamme toiminta-alueella on kaksi eri rukouspiiriä, toinen kaupungin eteläpuolella nimellä ”Paavonkarin rukouspiiri”(tällä hetkellä tauolla) ja pohjoispuolella ”Keminmaan rukouspiiri”. Vaikka nimi on rukouspiiri, niin toiminta vastaa lähinnä solutoimintaa. Kaksi erillistä rukouspiiriä on pelkästään etäisyyksien vuoksi.

Rukouspiirit kokoontuvat pääasiallisesti kodeissa. Illoissa keskustellaan jostain esille nousseesta ajankohtaisesta tai muutoin alustetusta hengellisestä aiheesta. Keskustelun lisäksi aikaa on varattu rukoukselle ja illan päättää vapaa seurustelu pienen tarjoilun kera.

Illoissa on koettu Jumalan läsnäoloa ja kristittyjen yhteyttä. Illat ovat kaikille avoimia. Tilaisuuksien ajankohdat  näkyvät seurakunnan vakioilmoituksissa kotisivuilla ja Lounais-Lappi-paikallislehden järjestöpalstalla.