Hyvä Sanoma -lehti suomalaisiin koteihin

Viikolla 35-36 jaetaan yli puoleen miljoonaan suomalaiseen kotiin Hyvä Sanoma -lehti. Lehden jakaminen on osa Parasta Suomelle -kampanjaa, jonka helluntaiseurakunnat toteuttavat Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Tarkoituksena on tarjota parasta itsenäiselle isänmaalle.

Kampanjalehden haastattelut tuovat esiin kristillisen arvomaailman merkityksen eri-ikäisille ihmisille ja koko suomalaiselle kulttuurille. Kokemuksia oman elämänsä varrelta jakaa muun muassa itsenäisen Suomen ikäinen kortesjärveläinen Elli Harju. Tunnetuimpia haastateltavia lehdessä ovat gospelartistit Pekka Simojoki ja Jippu.

Parasta Suomelle -kampanjan järjestäjinä ovat maamme helluntaiseurakunnat, niiden kotimaantyön järjestö Hyvä Sanoma ry ja kustannusliike Aikamedia.

Keminmaassa, Tervolassa ja Simossa lehti jaetaan postin kautta.